Hoppa till innehåll

Våra tjänster

Vårt registreringssystem Axaco Air är kärnan i vår verksamhet, men vi erbjuder också ett antal tjänster såsom eventhemsida, kundspecifik utveckling, formulärdesign och personal på plats.

Läs mer om våra tjänster nedan eller kontakta oss för att ta reda på vad vi kan göra för dig och ditt företag.

Kontakta oss

Air pages

Genom Air pages erbjuder vi möjligheten till en eventhemsida anpassad för just ditt event. Välj mellan teman som vi har utvecklat specifikt med event i åtanke eller hitta ett eget tema bland Wordpress stora utbud.

Vi bygger sidan i Wordpress och registrerar eventuell URL åt er och därefter väljer ni själva om ni vill lägga in bilder och text själva eller om ni föredrar att låta oss göra det.

Ni får:

  • Modern webbdesign
  • Anpassningsbar mall
  • Färg och formspråk enligt era krav
  • Färdiga teman att välja mellan
  • Snabb uppsättning
  • airpages.se-adress

Allt detta till en fast kostnad

Bildskärm med kod

Kundspecifik utveckling

Axaco Air ser likadant ut för de flesta av våra kunder, men i vissa fall krävs anpassningar och kopplingar till andra system såsom till exempel ekonomi-, affärs- eller CRM-system. För dessa fall kan vi erbjuda kundspecifika lösningar baserat på era behov. Arbetet sker i gemensamma utvecklingsprojekt där vi tillsammans skapar kundunika lösningar inom varierande områden.

Formulärdesign

I Axaco Air är ni fria att med hjälp av CSS skapa helt unika designlösningar för era anmälningsformulär. Om ni inte själva har dessa kunskaper så har ni möjlighet att kontakta oss för att få hjälp med design och bilder. Det vi skapar åt er kan ni sedan använda som mallar för andra framtida event - perfekt för återkommande event eller för en organisation där alla event ska följa samma grafiska profil.

Designat formulär
Certifikat Hållbart evenemang

Hållbara evenemang

Axaco arbetar tillsammans med Greentime för att bidra till att göra mötesindustrin lite grönare.

Nu går det äntligen att hållbarhetscertifiera idrottstävlingar, festivaler, mässor, konferenser, företagsevent och andra stora möten och event.

För att göra certifieringen så enkel som möjlig att uppnå används ett användarvänligt digitalt verktyg som ger arrangörer struktur och vägledning på ett inspirerande sätt; planeringsverktyget Hållbart Evenemang.

Genom samarbetet med Greentime erbjuder vi enkel tillgång till verktyget genom Axaco Air - när ni startar ett nytt event kan ni samtidigt initiera planeringsverktyget.

Läs mer om Greentime och certifieringen på deras webbplats, hallbartevenemang.se

Personal på plats

Behöver ni hjälp att komma igång på plats? Vi kan hjälpa er med uppsättning av inpasseringskontroll och med att utbilda den personal som ska sköta inpasseringen. Det kan också kännas tryggt att ha en hjälpande hand med koll på registreringssystemet på plats under de första timmarna vid incheckningen.

Ankomstregistrering